OPINIÓ | Seguirem treballant pel canvi a l’Hospitalet

Moltes gràcies a totes les persones que ens heu fet confiança en aquestes eleccions municipals. A totes les que ens heu obert les portes i ens heu escoltat. Som el primer partit de l’oposició, en un context difícil de creixement de la dreta i extrema dreta a l’Hospitalet. Tenim el repte, i la responsabilitat, de plantar cara al feixisme, als populismes i als discursos d’odi. Seguirem construint l’alternativa a un govern del PSC desgastat i tacat per la corrupció que ha perdut la majoria absoluta.

Tampoc ens podem enganyar, els resultats no eren els que esperàvem. Caldrà sens dubte fer una anàlisi a fons dels resultats, fer també autocrítica i veure com podem millorar i com podem convèncer del nostre projecte a tota la ciutadania de la ciutat. Seguim ferms i convençuts que l’Hospitalet necessita un canvi, i que la única alternativa possible som nosaltres. Treballarem incansablement per fer-ho possible!

En aquestes eleccions, no es va votar només en clau municipal. La immediatesa, confirmada el dia després de les eleccions, dels comicis espanyols, ha contaminat la campanya. També la desafecció política que ha fet que molta gent que ens havia votat es quedi a casa. I molt especialment la manca de debat local. L’alcaldessa Núria Marín s’ha negat a donar la cara durant tota la campanya. Això és un dèficit democràtic que patim a la nostra ciutat i que genera molt desencís i manca d’informació.

Creiem que l’Hospitalet mereix més, tal com vam dir durant la campanya. La ciutadania ha de poder conèixer i valorar els diferents models i projectes que hi ha a la ciutat per elegir lliurement. Volen una ciutadania desinformada, acrítica i callada, però nosaltres no callarem. Seguirem treballant per fer arribar a tota la ciutat que el canvi és possible.

Són moments difícils. I és en aquest moments, però, on es demostra la solidesa d’un projecte. I nosaltres tenim projecte, i un equip cohesionat, ben liderat i molt competent. El fet és que mentre els resultats d’Esquerra Republicana a les 10 grans ciutats del país cauen entre els 7 i els més d’11 punts, a l’Hospitalet ha estat de 3,5 punts, i estem convençuts que és pel projecte presentat i per la confiança renovada de molts de vosaltres. Seguirem treballant per construir l’alternativa i fer que a l’Hospitalet puguem viure millor.

Volem fer un agraïment especial a totes les persones que han participat d’aquesta campanya, i a totes les persones que van fer d’apoderades. Amb tota aquesta feina coral, la suma de les esquerres d’Esquerra Republicana i EUiA ha plantat cara i ho seguirà fent, propositiva i valenta, amb les mans netes i la paraula lliure.

De nou, 10.560 gràcies!

Jaume Graells.

Cap de llista d’Esquerra Republicana+EUiA

jaumegraells

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *